news

Versnel de Energietransitie: meld je aan voor een WildCard!

17 October, 2018

 
Het is niet langer de vraag óf de energietransitie er komt, maar hoe we daar inhoud aan gaan geven. Wij geloven dat diversiteit cruciaal is voor het versnellen van de transitie naar een duurzame, eerlijke samenleving. Daarom geven wij twee WildCards weg waarmee gemotiveerde veranderaars kosteloos kunnen deelnemen aan onze Masterclass Versnelling van de Energietransitie.
 
DRIFT’s Transition Academy heeft als doel mensen met verschillende achtergronden te verbinden en te betrekken. Wij geloven dat diversiteit de transitie naar een duurzame samenleving mogelijk maakt en versnelt. Het kwalitatieve transitieonderwijs dat wij bieden gaat echter gepaard met een prijs die voor sommigen minder toegankelijk is. Om deelname voor iedereen bereikbaar te maken, geven wij daarom twee WildCards weg t.w.v. 3060,-. In 2016, 2017 en 2018 kwamen Wildcard-winnaars onder meer uit lokale energiecoöperaties en duurzame startups.
 
Ben jij een startende ondernemer, vrijwilliger bij een energiecoöperatie, bezig met een nieuwe carrière, of op een andere manier aan het pionieren en innoveren voor de energietransitie? Vertel ons waarom jij deze WildCard voor de Masterclass nodig hebt en misschien krijg jij wel de kans om deel te nemen aan deze inspirerende leerervaring!
 
De energietransitie & sociale vraagstukken
In 2019 vragen we meer aandacht voor de sociale kant van de energietransitie. Daarom doen we in het bijzonder een oproep aan initiatiefnemers van projecten en experimenten die zich inzetten voor thema’s als het bestrijden van energie-armoede, inclusiviteit en diversiteit in het klimaatdebat. Heb jij goede ideeën? Schrijf je in voor de Wildcard!
 
Wij bekijken alle antwoorden zorgvuldig en kiezen daaruit twee aanmeldingen met een overtuigende motivatie en een waardevolle aanvulling voor de diversiteit van de groep. We laten je zo snel mogelijk weten of je bent gekozen.
 
Lees meer of schrijf je direct in!
Via deze link kun je je direct aanmelden om in aanmerking te komen voor één van de twee Wildcards. Wil je meer weten over de Masterclass? Bezoek de cursuspagina of neem contact op met Mees Schouwenaar bij vragen.