nieuws

Vacature: junior secretaresse (vervuld)

14 september, 2018

Voor de versterking van onze organisatie zijn we op zoek naar een junior secretaresse. Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer nu!

DRIFT is een ondernemend en geëngageerd onderzoeksinstituut aan de Erasmus Universiteit dat academisch onderzoek, advieswerk, onderwijs en activisme combineert. We richten ons op het begrijpen en versnellen van transities naar een duurzame samenleving. Transities zijn radicale maatschappelijke veranderingen en vinden plaats op alle gebieden. Denk bijvoorbeeld aan energie, mobiliteit, water, voedsel, zorg, onderwijs, democratie, economie en steden.

Dat betekent dat werken bij DRIFT dynamisch is, inspirerend, uitdagend, intensief en elke dag anders. In ons team werken mensen met verschillende academische, culturele en maatschappelijke achtergronden: diversiteit zien we als essentieel voor de kwaliteit van ons werk.

Wat voor werk ga je doen?
Je maakt als junior-secretaresse deel uit van het secretariaat van DRIFT en de Transition Academy. Je bent verantwoordelijk voor het aannemen van de telefoon, het behandelen van de afdelingspost, het faciliteren van vergaderingen en het uitvoeren van algemene secretariële, administratieve en financiële werkzaamheden. Ook zorg je voor het boeken van internationale reizen, verzorg je de standaard correspondentie en ondersteun je de andere secretaresses en de manager financiële en organisationele zaken bij hun werkzaamheden. In overleg zorg je voor inkoop van apparatuur en kantoormaterialen en help je mee met het up-to-date houden van de DRIFT-website.

Wie ben jij?
Je hebt allereerst een secretariële opleiding afgerond. Je bent een teamspeler die makkelijk met veel verschillende mensen om kan gaan. Je houdt er van om mensen te helpen en je werkt daarbij snel en nauwkeurig. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en kan je ook in het Engels goed verstaanbaar maken. Je kan goed overweg met MS Office en leert snel met nieuwe digitale programa’s werken. Communicatief ben je sterk, en je kan zelfstandig prioriteiten in je werk bepalen. Bovendien voel je je prettig in een internationale organisatie met een hoge dynamiek.

 Arbeidsvoorwaarden
Deze functie is in schaal 5 van de CAO Nederlandse Universiteiten, deze schaal loopt van € 1811.- tot € 2577.-  Het daadwerkelijke salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring. Het contract wordt afgesloten voor 6 maanden met intentie tot verlenging.

DRIFT B.V heeft een eigen, aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. De CAO Nederlandse Universiteiten is hierop niet van toepassing. Flexibiliteit staat hoog aangeschreven bij DRIFT. We hebben een 38-urige werkweek met flexibele werktijden. Daarnaast bestaat een flexibele pensioenregeling (ABP) en de mogelijkheid van deelname aan collectieve verzekeringen. Ook kunnen medewerkers gebruik maken van een aantal faciliteiten, zoals sportaccommodatie en universiteitsbibliotheek.

De werkzaamheden starten zo snel mogelijk (in overleg).

Sollicitaties
Voor meer informatie over de functie kun je je wenden tot Maryce Koedood.

Stuur je sollicitatiebrief met CV voor 30 september 2018 per e-mail naar Maryce Koedood.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.