nieuws

TRANSITIE 4-DAAGSE 2017

8 juni, 2017

In het najaar van 2017 start de nieuwe editie van onze succesvolle Transitie 4-Daagse. Deze verkorte cursus transitie management is speciaal ontwikkeld voor (sociaal) ondernemers en andere professionals die zich inzetten voor duurzame maatschappelijke verandering.

Als ondernemer of koploper sta je midden in een wereld van snelle veranderingen, grote maatschappelijke uitdagingen en technologische ontwikkelingen. Die kunnen strubbelingen opleveren, maar ook juist nieuwe kansen bieden. Om je impact en veerkracht te vergroten kan het helpen om vanuit het grotere geheel naar deze maatschappelijke veranderingen te kijken. Je drijfveren en je dagelijkse werk wil je daarbij niet uit het oog verliezen.

Tijdens de Transitie Vierdaagse verbinden we het theoretische kader van transitiemanagement met de dagelijkse praktijk van jou als deelnemer. Zo krijg je de kans om nog scherper te krijgen waar je voor staat, hoe je je verhoudt tot andere spelers en op welke manier je je invloed kan vergroten.

Door uit- en in te zoomen ontstaat zowel rust als ruimte tot actie. Rust ontstaat doordat je meer grip krijgt op jouw rol in grote veranderingen. De ruimte ontstaat daar waar je nieuwe kansen ontdekt voor actie.

Ben jij een pionier of verbinder die zich inzet voor transities richting duurzaamheid en zoek je theoretische verdieping én een actieve leerervaring? Kijk op de cursuspagina voor het volledige programma en schrijf je in voor de Transitie 4-daagse!