Vacatures & stages

DRIFT bestaat uit een internationale en interdisciplinaire groep onderzoekers, adviseurs en ondersteunend personeel. Onze achtergronden lopen uiteen van milieukunde tot economie en van bouwkunde tot culturele antropologie. Word jij onze nieuwe collega?

 

Wil jij van fundamentele verandering je beroep maken? We zijn geregeld op zoek naar nieuwe collega’s en stagiairs. We bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, een fijne werkomgeving en een betekenisvolle baan in een platte organisatiestructuur (wat veel vrijheid geeft).

DRIFT wil een inclusieve werkgever zijn voor iedereen ongeacht gender, seksualiteit, etniciteit, religie of lichamelijke beperkingen. Als je je met een maatschappelijk gemarginaliseerde groep identificeert, moedigen we je in het bijzonder aan te solliciteren. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die het team diverser maakt.

Heb je interesse om te werken bij DRIFT? Zie de vacatures hieronder (en houd deze pagina in de gaten als er op dit moment niets voor je bijzit).

 

Foto door Nena Bode met Creative Commons licentie BY-NC