nieuws

Nu open: inschrijving voor de wildcard Transitiemanagement herfst 2022

15 juni, 2022

 
Voor het najaar van 2022 zijn we op zoek naar iemand die gebaat zou zijn bij onze opleiding transitiemanagement, maar niet de financiële middelen heeft om zich in te schrijven. Wij houden namelijk één plek vrij voor die enthousiasteling. Ben jij dit? Schrijf je nu in voor een wildcard.
 
De Erasmus Academie en de DRIFT Transition Academy geloven dat diversiteit de transitie naar een duurzame en rechtvaardige samenleving mogelijk maakt en versnelt. Vandaar dat we voor de aankomende editie van de opleiding Transitiemanagement (7 september 2022 tot 25 januari 2023) wederom met een wildcard werken. Dit houdt in dat we één betaalde aanmeldingsplaats vervangen door een gratis Wildcard-aanmelding t.w.v. de volledige deelnemersprijs (€ 5.497,50 voor najaar 2022).
 
Om er zeker van te zijn dat de Wildcard op een gewenste manier ingezet wordt, is de aanmelding gebonden aan een selectieprocedure.  We vragen je daarom in dit formulier om een overtuigende motivatie waaruit blijkt dat jij een waardevolle aanvulling bent voor de diversiteit van de groep.
 
Op maandag 13 juni openen we de aanmelding voor de Wildcard voor de opleiding Transitiemanagement – najaar 2022. Wanneer we 10 aanmeldingen binnen hebben óf uiterlijk maandag 30 juni om 09:00 uur sluiten we het inschrijvingsformulier.
 
Dus check of je daadwerkelijk op alle cursusdagen aanwezig kunt zijn en meld je snel aan!
 
Uiterlijk begin juli zullen we contact opnemen met de geselecteerde deelnemer. Ook hoor je iets van ons als je het niet geworden bent.
 
Inschrijving voor de Wildcard brengt wederzijds geen verdere verplichtingen met zich mee.
 
Afbeelding door Nena Bode CC BY-NC