expert

Wouter Mulders Communicatie-coördinator

+31 10 408 9615

mulders@drift.eur.nl

Wouter houdt zich bij DRIFT bijna 100% bezig met communicatie. Naast het beheren van de DRIFT-website, het bijhouden van haar Twitter-, LinkedIn– en Facebook-accounts en het cureren van de nieuwsbrief DRIFT News, waakt hij ook over de huisstijl en werkt hij aan de doorontwikkeling van audio, video, visuals en de PR-strategie. Ook is hij betrokken bij een aantal langdurige projecten zoals SHARED GREEN DEAL en JustWind4All.

Wouter heeft een achtergrond als vertaler en redacteur. Voordat hij bij DRIFT aan de slag ging, werkte hij zo’n zes jaar bij de Rabobank als Editor & Platform Manager voor RaboResearch Food & Agribusiness (FAR). Daarvoor heeft hij bij diverse vertaalbureas gewerkt als vertaler en projectmanager, en gaf hij ook Engelse en Nederlandse les in verschillende settings. Wouter heeft een bachelor Engelse Taal & Cultuur van de Universiteit Utrecht, was Harting Scholar aan Trinity College Dublin en is daar ook cum laude afgestuurd voor een master Literair Vertalen.

Buiten werk om wordt hij blij van uitgebreid koken, Ultimate Frisbee, (bord)spellen en harde muziek. Hij staat verder bekend om zijn liefde voor woordgrappen, archaïsch taalgebruik en obsessie met zijn kat Gerrie.

Wie werkt nog meer
bij DRIFT?

bekijk het team