expert

Tineke den Dekker Manager Educatie & Leren

+31 10 408 2818

dendekker@drift.eur.nl

Tineke zet zich bij DRIFT in voor de Transition Academy. Ze houdt zich onder andere bezig met het opzetten, coördineren en faciliteren van cursussen en training. Deze biedt DRIFT zowel incompany en op maat gemaakt aan, als via open inschrijving. Daarnaast werkt ze aan meerdere projecten en is ze verantwoordelijk voor zowel de operationele als de strategische doelen van de Transition Academy.

Na het afronden van haar Master in Sociale- en Organisatiepsychologie heeft Tineke veel ervaring opgedaan in de financiele dienstverlening. Hier heeft ze meerdere rollen bekleed, van Adviseur tot Manager, van Coördinator tot Business Consultant. Rode draden zijn altijd geweest veel zaken tegelijkertijd onder handen te hebben en samen met andere mooie dingen maken en te bereiken. Door het volgen van de opleiding Transitiemanagement bij DRIFT raakte ze gedreven om meer impact te maken en werd het tijd om meer concreet bij te dragen aan de versnelling van transities.

Als Tineke niet voor DRIFT in de weer is dan kan je haar vinden in haar volkstuin. Tuinieren hoort erbij maar ze geniet vooral van het buiten zijn en van alles wat er leeft en groeit. Daarnaast houdt ze van verhalen lezen, luisteren en zien.

Wie werkt nog meer
bij DRIFT?

bekijk het team