expert

Serf Doesborgh Onderwijscoördinator & -facilitator

+31 6 212 731 64

doesborgh@drift.eur.nl

Serf gaat en staat voor het realiseren van transities – de eerste stap: bewustwording! Als onderwijscoördinator en facilitator weet hij mensen in beweging te brengen en transformatief onderwijs op te zetten en te ondersteunen. Door het organiseren van workshops, ontwikkelen van cursussen, en faciliteren van evenementen is hijzelf ook voortdurend in beweging voor de Transition Academy om de kennis van DRIFT en andere changemakers te verzamelen en te delen met toekomstige aanjagers van transities.

Zijn passie voor het delen van inzichten over structurele duurzame verandering begon vroeg toen hij actief werd bij de internationale duurzaamheidsbeweging The Zeitgeist Movement. Later breidde hij zijn kennis uit door middel van een BA Liberal Arts & Sciences aan University College Maastricht. Daarna rondde hij een MA Science & Technology Studies (STS) aan de Universiteit Maastricht af.

Na op verschillende plekken in de wereld vrijwilligerswerk gedaan te hebben ging hij aan de slag bij Fontys International Business School (FIBS) om te onderzoeken hoe ze het beste meer duurzaamheidsthema’s in het curriculum konden krijgen. Vervolgens ging hij aan de slag als onderzoeker bij het Rathenau Instituut om de maatschappelijke en ethische kwesties aan de kaak te stellen die voortkomen uit de transitie naar de digitale samenleving.

Naast zijn werk bij DRIFT kun je hem voorbij zien vliegen op in-line skates, is hij graag onderweg met backpack en tentje, speelt hij moeilijke bordspellen, en drumt hij graag een goeie beat die mensen, ook hier weer, in beweging brengt.

Wie werkt nog meer
bij DRIFT?

bekijk het team