expert

Roel van Raak Zakelijk directeur

+31 (0)10-408 8746

vanraak@drift.eur.nl

Roel van Raak legt verbindingen tussen de transitiewetenschap en de praktijk van beleidsmakers en andere professionals. Hij heeft rijke ervaring met advies en training in diverse domeinen en beleidsvlakken, zoals zorg, overheid, stedelijke transities, finance, afvalverwerking en de circulaire economie. Hij helpt organisaties om op die onderwerpen een transitieverhaal, -strategie en -positie te fomuleren. Naast zijn ervaring bij DRIFT heeft hij ook ervaring als commercieel consultant zorgstrategie en -beleid.

Roel schreef een proefschrift over ‘Transitiebeleid’, waarmee hij een PhD in sociale wetenschappen behaalde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij heeft ook een ingenieursgraad in ‘Systems Engineering, Policy Analysis and Management’ van de Technische Universiteit Delft.

Sinds 2019 combineert is hij naast consultant ook DRIFTs zakelijk directeur. In deze rol houdt hij zich bezig met het financiële en zakelijke reilen en zeilen van de organisatie, en bewaakt en ontwikkelt hij DRIFTs organisatiestructuur en businessmodel..

Wie werkt nog meer
bij DRIFT?

bekijk het team