mensen

Marieke Verhagen

Marieke Verhagen


Chief Education Officer

(+31) (0)10 408 25 52
verhagen@drift.eur.nl
@MariekeVerhagen

 
Marieke ervaart verbondenheid door tijd en ruimte van alles en iedereen. Ziet overeenkomsten in variatie en bemerkt valkuilen van oplossingen. Ze vindt het leuk om mensen met diverse achtergronden contact te laten maken met elkaar en met complexiteit. Begeleiding van (transitie)dialogen is een andere favoriet. Ze heeft ervaring en plezier in het experimenteren met lesmethoden en facilitatietechnieken. Mensen in hun persoonlijke groei te begeleiden geeft haar veel voldoening. Ze combineert pragmatisch organisatietalent met strategisch inzicht en is persoonlijk betrokken.
 
Momenteel o.a. bezig met het aanwakkeren van een transitienetwerk in Nederland; Europa en de wereld volgen later. Verder heeft ze ervaring in impact metingen, economische- en bedrijfstransities en begeleiding van transitiearena’s.

Naast kennis en ervaring in yoga, voeding en meubels maken heeft ze een academische training in Gender Studies en Geschiedenis van Internationale betrekkingen (BA) en Internationale Bestuurskunde (MSc).