Course

Transitiemaker Training

10 mrt, 2023 - 06 okt, 2023

 

Nederland kantelt. Met deze unieke training kun je aan de start van je carrière al de skills en kennis opdoen om transities naar duurzaamheid en rechtvaardigheid te versnellen.

 

Unieke skills & kennis

Transities in duurzame energie, circulaire economie of mobiliteit worden steeds complexer én belangrijker. Wij (SustainableMotionSquarewise en DRIFT) geloven in de veranderkracht van young professionals. Daarom willen wij jou bewapenen met skills en kennis om je eigen rol in transities te bepalen. Maak jezelf onmisbaar als transitiemaker: ontwikkel de noodzakelijke transitieskills, verken praktijkcasussen en ontdek de meeste relevante transitietheorie. Je kunt je nu aanmelden voor de editie van maart 2023.

 

“De training heeft me enorm geholpen om het werkveld beter te begrijpen en om de juiste vragen te stellen!” Annemiek Luimes, Gemeente Rotterdam

 
Picture of Transitiemaker training participants

 

Jouw resultaat

Wanneer je de training helemaal hebt doorlopen, mag je jezelf een transitiemaker noemen. Dan:

  • Ken je de basisprincipes van transitietheorie 
  • Kun je de theorie in de praktijk toepassen 
  • Heb je de noodzakelijke vaardigheden ontwikkeld 
  • Kun je deze in je eigen situatie toepassen

 

Of je nu zelf een actieve rol aanneemt of het management gaat adviseren, jij bepaalt zelf hoe jij je nieuwe skills & kennis inzet. Dankzij alle nieuwe inzichten word je een serieuze gesprekspartner en maak jij jezelf onmisbaar binnen je organisatie in deze veranderende maatschappij.

 

Plan van aanpak

In vier interactieve dagen ga je samen met zo’n 20 andere ambitieuze young professionals aan de slag met de meest relevante transitietheorie en praktijkcasussen en ontwikkel je de noodzakelijke skills. Dat zijn: 10 maart, 17 maart, 31 maart en 6 april.

 

Niet mega veel werkervaring, wel veel ambitie

Deze training is speciaal voor young professionals die zich willen ontwikkelen op het gebied van transitieskills en theorie aan de hand van praktijkcasussen. Of je nu bij een MKB, corporate, adviesbureau of overheid werkt, of ‘in between jobs’ bent, deze training is voor iedereen relevant.

  • Heb je maximaal 1-6 jaar werkervaring?
  • Ben je jonger dan 36 jaar?
  • En wil jij een transitiemaker worden?

 

Iets voor jou?

Dan hebben we je maar wat graag bij onze opleiding in 2023. Je kunt je nu inschrijven via transitiemaker.nl.

 

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Kosten voor deelname zijn €2.750 ex btw.