Course

Transitiemaker Training

01 okt, 2021 - 22 okt, 2021

 
Transities in duurzame energie, circulaire economie of mobiliteit worden steeds complexer én belangrijker. Wij geloven in de veranderkracht van jonge werknemers. Daarom willen wij jou bewapenen met skills & kennis om je eigen rol in transities te bepalen. Maak jezelf onmisbaar als transitiemaker: ontwikkel de noodzakelijke transitieskills, verken praktijkcasussen en ontdek de meeste relevante transitietheorie. Je kunt je nu aanmelden voor de oktober-editie!
 
Unieke skills & kennis
Duurzaamheidstransities zijn in volle gang! Maar de benodigde skills & kennis om daarin mee te bewegen, kun je nog niet leren als je aan het begin van je carrière staat. Daarom hebben SustainableMotionSquarewise en DRIFT de handen ineen geslagen om jonge werknemers handvatten te bieden om met passie & ambitie aan een duurzame en rechtvaardige toekomst te werken. Met een uniek aanbod van persoonlijke ontwikkeling, praktijkervaring en wetenschappelijke kennis willen wij een nieuwe generatie van transitiemakers in beweging zetten.
 
Jouw resultaat
Wanneer je de training helemaal hebt doorlopen, mag je jezelf een transitiemaker noemen. Dat betekent dat je de eerste stap hebt gezet om transities te herkennen, in systemen te denken en je eigen rol in de transitie te bepalen.
 
Of je nu zelf een actieve rol aanneemt of het management gaat adviseren, jij bepaalt zelf hoe jij je nieuwe skills & kennis inzet. Dankzij alle nieuwe inzichten word je een serieuze gesprekspartner en maak jij jezelf onmisbaar binnen je organisatie in deze veranderende maatschappij.
 
Nog niet zoveel werkervaring, wel veel ambitie
Deze training is speciaal voor young professionals die zich willen ontwikkelen op het gebied van transitieskills en theorie aan de hand van praktijkcasussen. Of je nu bij een MKB, corporate, adviesbureau of overheid werkt, of ‘in between jobs’ bent, deze training is voor iedereen relevant.

  • Heb je maximaal 5 jaar werkervaring?
  • Ben je jonger dan 35 jaar?
  • En wil jij een transitiemaker worden?

 
Plan van aanpak
In vier interactieve dagen ga je samen met zo’n 20 andere ambitieuze young professionals aan de slag met de meest relevante transitietheorie en praktijkcasussen en ontwikkel je de noodzakelijke skills.
 

 
Iets voor jou?
Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Kosten van deelname zijn €2.750. Op transitiemaker.nl vind je meer informatie en kun je je vóór 17 september 2021 inschrijven.