agenda

Webinar ‘Welcome Transition Twenties’

12 mrt, 2021

 
In het najaar van 2021 bieden DRIFT en Bopro de masterclass ‘Ruimte in Transitie’ aan, een uniek 6-daags programma voor gedreven ondernemers, ruimtelijke planners en beleidsmedewerkers in Vlaanderen. Als voorproefje bieden wij vrijdag 12 maart, van 14:00-16:00 een gratis webinar over dit thema aan. Schrijf je nu in!
 

Ruimte speelt een centrale rol in deze transities: het is de plek waar vervoer, wonen en werk samenkomen. Dus wie wil bouwen aan een eerlijkere en duurzamere samenleving, kan niet om publieke en private ruimte heen.
 
Daarom organiseren wij de 6-daagse masterclass Ruimte in Transitie – het eerste en enige programma op dit vlak in Vlaanderen – waarin jij ontdekt hoe je het thema ‘ruimte’ op kan schudden in jouw werkveld.
 
Echter, vanwege de aanhoudende onvoorspelbaarheid van het coronavirus en haar varianten zijn we genoodzaakt de in maart geplande masterclass Ruimte in Transitie te verplaatsen naar het najaar.
 
Om het wachten niet te lang te maken, krijg je alvast een voorproefje op vrijdag 12 maart van 14:00-16:00. Dan nemen Derk Loorbach en Dirk van de Poel je tijdens  de gratis webinar ‘Welcome transition twenties’ op sleeptouw door het transitielandschap.
 
Inschrijving
Inschrijven is gratis en kan te allen tijde. Gebruik daarvoor dit formuliertje.