agenda

Vragenuurtje Versnelling van de Energietransitie

01 sep, 2022

 
Met onze opleiding Versnelling van de Energietransitie kun je jouw kennis, inzicht en netwerk vergroten om de energietransitie in jouw (werk)omgeving te versnellen.
 
Denk je erover om je in te schrijven maar mis je nog wat informatie of feeling? Kom dan 1 september om 9:00 langs bij ons vragenuurtje, onder leiding van kerndocent en transitie-expert Gijs Diercks. Gratis inschrijven doe je hier.
 
Van 13 oktober tot 15 december 2022 organiseren we weer de opleiding Versnelling van de Energietransitie. Over de inhoud: in onderstaande video ontdek je in 10 minuten hoe wij de staat van de energietransitie zien, en welke uitdagingen er nog op ons afkomen.
 

 
De opleiding gaat verder waar deze video ophoudt, op vijf donderdagen op interessante locaties, samen met een keur aan (gast)docenten. Denk aan toonaangevende wetenschappers en vernieuwende ondernemers zoals Marjan Minnesma, Jan Rotmans, Romy Dekker, Anne Marieke Schwencke, Gerwin Verschuur, Annelies Huygen en Derk Loorbach.
 
Denk je na over inschrijven, dan is dit je kans om al je vragen, twijfels en ideeën met ons te delen. Zo kunnen we je een goed beeld geven van de cursus. En krijg je meteen een indruk van de sfeer tijdens onze sessies en wie je mogelijke mede-cursisten zijn.

>> Klik hier om je in te schrijven voor het vragenuurtje <<<

… en klik hier voor meer informatie en inschrijving voor de opleiding.