agenda

Vragenuur DRIFT: Versnelling van de Energietransitie

02 jun, 2023

 
Bij DRIFT zien we dat veranderaars in de energietransitie op dit moment geconfronteerd worden met uitdagingen waar we jaren geleden alleen nog maar van konden dromen – of van wakker lagen. In dit vragenuur kun je transitie-experts Gijs Diercks en Noortje Flinkenflögel van alles vragen over de energietransitie in het algemeen en de inhoud van de opleiding Versnelling van de Energietransitie in het bijzonder.
 
>>> Meld je hier aan voor het vragenuur <<<
 
De denkwijzen en skills die nodig waren om de energietransitie tot hier te brengen zijn niet voldoende voor de opgave die nu voor ons ligt. Daarom dat DRIFT zich met onderzoek, onderwijs en advies blijvend inzet in de energietransitie. Onder andere door van 20 september tot 29 november 2023 weer de opleiding Versnelling van de Energietransitie aan te bieden.
 
In onderstaande video ontdek je in 9 minuten hoe wij de staat van de energietransitie zien, welke uitdagingen om aandacht schreeuwen, en hoe ons onderwijs daarop aansluit.

 
Wil je graag in gesprek met DRIFTers Gijs Diercks en Noortje Flinkenflögel over uitdagingen als groeipijn, integraal werken, afbraak en rechtvaardigheid in de energietransitie? Of overweeg je je in te schrijven voor onze opleiding? Dan is dit je kans om al je vragen, twijfels en ideeën met ons te delen. We hopen op een goed gesprek!

>> Klik hier om je in te schrijven voor dit uur <<<

… en klik hier voor meer informatie en inschrijving voor de opleiding.