agenda

Voedselfamilies Academie Masterclass 2: Welke nieuwe businessmodellen geven de landbouw toekomst?

13 okt, 2020

 
Op 13 oktober nodigt de Voedselfamilies Academie je uit voor haar tweede gratis toegankelijke masterclasses voor agrarische ondernemers en mensen die in de voedselketen werken. Ontdek samen met PJ Beers en andere deelnemers welke transformatieve businessmodellen ons dichterbij de landbouw van de toekomst kunnen brengen.
 
Transformatieve businessmodellen hanteren een bredere opvatting van waarde (niet alleen economisch), gaan ook uit van de waarde in de toekomst en weten een veranderende omgeving aan te grijpen als ontwikkelmogelijkheid.
 
In deze masterclass ga je aan de slag met nieuwe businessmodellen en pas je ze toe op hun eigen bedrijf of organisatie. De masterclass is erg interactief. PJ Beers geeft een inleiding en vervolgens gaan de deelnemers in korte sessies zelf aan het werk. Ons doel is dat aanwezigen niet alleen leren, maar ook hun kennis delen en elkaar helpen.
 
Praktisch

  • De masterclass start om 19.30 uur en eindigt rond 22.00 uur.
  • De masterclass vindt online plaats via Zoom.
  • Aanmelden kan via dit formulier. 
  • Dankzij een subsidie van het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling zijn er geen kosten verbonden aan deelname aan deze masterclasses.

 
Voor meer informatie over de Voedselfamilies Academie en de twee masterclasses kan je contact opnemen met Gerben Splinter.