agenda

Transitie-spreekuur

05 feb, 2021

 
Ook in het nieuwe jaar staan onze deuren weer wagenwijd open! Heb je een prangende vraag over transities, of kun je wel wat DRIFT-hulp gebruiken bij jouw initiatief, project of onderzoek? Schrijf je in voor ons transitie-spreekuur op vrijdag 5 februari en bespreek het met onze experts Julia Wittmayer & Frank van Steenbergen.
 
Bij DRIFT werken we elke dag aan transities, door middel van onderzoek, trainingen en advies aan bedrijven en overheden. Maar niet iedereen kan daar altijd gebruik van maken: het gaat vaak om wat grotere projecten en het past niet bij elke persoon of organisatie.
 
Daarom organiseren we meerdere malen per jaar ons gratis transitie-spreekuur, waarin we met iedereen in gesprek gaan. Misschien ben je sociaal ondernemer of lid van een burgerinitiatief, en wil je weten hoe je zo kan bijdragen aan systeemverandering. Of wil je van binnenuit jouw organisatie werken aan een duurzamere toekomst? Schrijf je dan in voor het transitie-spreekuur op 5 februari, en 30 minuten lang denken DRIFTers mee met jouw transitievraagstuk.
 
>>> Schrijf je hier in <<<
Via dit formulier meld je je aan voor het spreekuur op 5 februari. We beantwoorden zowel Nederlands- als Engelstalige vragen. Zijn de timeslots al vergeven? Houd dan onze agenda, Facebook, Twitter, en LinkedIn in de gaten en schrijf je in voor onze nieuwsbrief: we plannen regelmatig nieuwe data waarop je met je transitievraagstuk terecht kunt!
 
En wat gebeurde er vorige keer?
Marieke Verhagen & Gijs Diercks spraken over huisvesting van jongeren in Amersfoort en over transitiedynamiek en lokale verenigingsleven.