agenda

Proefcollege Reflexief Monitoren

23 jun, 2022

 
In onze opleiding Reflexief Monitoren ga je aan de slag met een unieke monitoring- en evaluatiemethode voor transitiesturing. Want vraagstukken als het aardgasvrij maken van wijken of het overstappen op andere vormen van landbouw zijn bij uitstek onzeker en meerduidig. 
 
Misschien ben je er nog niet helemaal uit of je aan deze cursus mee gaat doen. Of ben je gewoon benieuwd. Daarvoor bieden we je 23 juni 2022 van 09:30-10:30 de gelegenheid om een indruk te krijgen van de methode ‘Reflexive Monitoring in Action’ en kennis te maken met je potentiële medecursisten, onder leiding van kerndocent en transitie-expert PJ Beers.

 

 
Van 10 november 2022 tot 16 februari 2023 organiseren we weer de opleiding Reflexief Monitoren. Deze opleiding biedt concrete handvatten voor monitoring gebaseerd op leren en bijsturen, specifiek gericht op transitievraagstukken. Je maakt nader kennis met de tools en de aanpak van reflexieve monitoring.
 
Dit doen we op drie donderdagen in het mooie Rotterdam, samen met PJ Beers en Barbara van Mierlo.
 
Twijfel je over inschrijven, of ben je simpelweg benieuwd naar de sfeer op zo’n activiteit van de DRIFT Transition Academy, dan ben je van harte welkom op ons gratis proefcollege op 23 juni 2022, 9:30-10:30. Kom meedenken en -praten met kerndocent en transitie-expert PJ Beers. Aan het einde van het proefcollege is er gelegenheid om vragen te stellen over de inhoud en praktische zaken rondom de opleiding die start op donderdag 10 november 2022.

>> Klik hier om je in te schrijven voor het proefcollege <<<

… en klik hier voor meer informatie en inschrijving voor de opleiding.