agenda

Proefcollege Versnelling van de Energietransitie

18 feb, 2022

 
Met onze opleiding Versnelling van de Energietransitie kun je jouw kennis, inzicht en netwerk vergroten om de energietransitie in jouw (werk)omgeving te versnellen.
 
Maar je voor zoiets inschrijven kan best als een grote stap voelen. Daarom geven we je 18 februari de gelegenheid om alvast even te proeven van het onderwerp en een indruk te krijgen van je peers, onder leiding van kerndocent en transitie-expert Gijs Diercks.

 

 
Van 14 april tot 30 juni 2022 organiseren we weer de opleiding Versnelling van de Energie-transitie. Centraal staat het ontwikkelen van een kritisch en reflexief transitieperspectief. Dat helpt je te bepalen welke interventies en strategieën bijdragen aan versnelling richting een duurzame toekomst en welke juist zorgen voor behoud en optimalisatie van een niet-duurzame status quo.
 
Dit doen we op vijf donderdagen op interessante locaties, samen met een keur aan (gast)docenten, waaronder toonaangevende wetenschappers en vernieuwende ondernemers zoals Marjan Minnesma, Jan Rotmans, Anne Marieke Schwencke, Gerwin Verschuur, Annelies Huygen en Derk Loorbach.
 
Twijfel je over inschrijven, of ben je simpelweg benieuwd naar de sfeer op zo’n activiteit van de DRIFT Transition Academy, dan ben je van harte welkom op ons gratis proefcollege op 18 februari 2022, 8:30-9:30 CET. Kom meedenken en -praten met cursus-coördinator en transitie-expert Gijs Diercks, die je vertelt over de staat van de energietransitie en de opleiding zelf. En krijg meteen een indruk van onze sessies en wie je mogelijke mede-cursisten zijn.

>> Klik hier om je in te schrijven voor het proefcollege <<<

… en klik hier voor meer informatie en inschrijving voor de opleiding.
 
Let op: deze webinar kun je alleen bijwonen met het Zoom-programma op je computer, de Zoom-app op je telefoon of door in te bellen, en niet via Zoom in je browser!