agenda

Proefcollege ‘Ruimte in transitie’

17 jun, 2022

 
In onze zesdaagse opleiding Ruimte in Transitie ga je samen met andere professionals in publieke en private ruime aan de slag met het herdenken van en toewerken naar een rechtvaardige en klimaatneutrale samenleving.
 
Maar mogelijk moet je eerst nog de knoop doorhakken of je aan deze opleiding mee zal doen. Of ben je gewoon benieuwd naar hoe je aan de slag kunt gaan met ruimte in transitie. Daarvoor bieden we je 17 juni 2022 van 08:30-09:30 de gelegenheid alvast de sfeer te proeven van de masterclass ‘Ruimte in Transitie’ en kennis te maken met je potentiële medecursisten, onder leiding van transitie-experts Marieke Verhagen (DRIFT) en Dirk van de Poel (Bopro). Je kunt je nu inschrijven!

 

 
Van 16 september tot 2 december 2022 organiseren DRIFT en Bopro voor de tweede maal de masterclass Ruimte in Transitie. In deze opleiding ontdek je hoe jij het thema ‘ruimte’ op kan schudden in jouw werkveld, tijdens 6 deep-dive transitiesessies, met 14 toonaangevende sprekers, op 6 inspirerende locaties.
 
Twijfel je over inschrijven, of ben je simpelweg benieuwd naar de sfeer op zo’n activiteit van de DRIFT Transition Academy en de Bopro Academy, dan ben je van harte welkom op ons gratis proefcollege op 17 juni 2022, 8:30-09:30. Kom meedenken en -praten met kerndocent en transitie-experts Marieke Verhagen en Dirk van de Poel. Aan het einde van het proefcollege is er gelegenheid om vragen te stellen over de inhoud en praktische zaken van het opleidingstraject.

>> Klik hier om je in te schrijven voor het proefcollege <<<

… en klik hier voor meer informatie en inschrijving voor de opleiding.