agenda

Gratis proefcollege ‘Reflexief Monitoren’

26 okt, 2021

 
Monitoring en evaluatie: een kwestie van meten en weten? Niet in het geval van complexe vraagstukken zoals de energie- of voedseltransitie. Dit soort vraagstukken zijn bij uitstek onzeker en meerduidig. Indicatoren zijn meestal lastig vast te stellen. En doelen verschuiven onderweg.
 
PJ Beers legt je graag in een interactief proefcollege op dinsdag 26 oktober 2021 van 09:30 uur tot 10:30 uur uit wat de methodologie van Reflexive Monitoring in Action (RMA) betekent voor een integrale aanpak voor fundamentele verandering. Hij bespreekt in dit proefcollege de eigenschappen van transitievraagstukken en wat die betekenen voor monitoring en evaluatie. Waarom werkt “meten = weten” niet? En wat voor monitoringsinsteek past wel?
 
Maak op dinsdag 26 oktober 2021 (09:30 uur  – 10:30 uur) online kennis met de opleiding Reflexief Monitoren van Erasmus Academie. Aan het einde van het proefcollege is er gelegenheid om vragen te stellen over de inhoud en praktische zaken rondom de opleiding die start op 11 november 2021.
 
Klik hier voor meer informatie en inschrijving