agenda

Dus Wat Gaan Wij Doen festival

21 mei, 2020

 
Dus Wat Gaan Wij Doen is het duurzaamheidsfestival voor iedereen die in actie wil komen om klimaatverandering terug te dringen – en vindt online plaats op Hemelvaartsdag 2020! Ga op reis langs de belangrijkste onderwerpen van het klimaatprobleem en leer hoe jij in actie kunt komen met vele inspirerende sprekers – waaronder DRIFT-directeur Derk Loorbach.
 
Ga mee op reis naar je duurzame zelf! We zijn de eerste generatie die de gevolgen van klimaatverandering gaat ondervinden én de laatste die er wat aan kan doen. DWGWD zorgt ervoor dat dit je niet afschrikt, maar spoort je aan de uitdaging aan te gaan met interessante workshops en lezingen van inspirerende ondernemers, activisten, denkers en doeners. Doe ook mee en leer hoe jij de oplossing voor het klimaatprobleem kan zijn.
 
Derk Loorbach gaat op het Dus Wat Gaan Wij Doen? Podium in gesprek met andere visionairs over de urgentie van de huidige transitie, en bespreekt hoe we utopische vergezichten vertalen naar concrete actie. Wil je meer weten over het programma? Bekijk hier de volledige planning.
 
Dus Wat Ga Jij Doen?
Ben jij erbij? Het programma bestaat uit verschillende onderdelen, voor sommige onderdelen zijn er een beperkt aantal plekken en moet je je inschrijven of een ticket kopen via de ticketshop. Schrijf je dus snel in!