agenda

Alumnimiddag: Versnelling van de Energietransitie

07 dec, 2017

De energietransitie is geland. In het regeerakkoord, op Wikipedia, 300.000 keer op google en zelfs op het verjaardagsfeestje van je neef in Den Dolder. Maar we zijn er nog niet. Nog lang niet, en dat voelen jullie DRIFT-alumni als geen ander. Het is tijd dat de energietransitie een vlucht neemt.

 

Reden voor ons om jullie eens bij elkaar te brengen en zo de krachten te verenigen. Op 7 december nodigen we jullie, in samenwerking met de provincie Overijssel, uit voor een netwerkmiddag over de Energietransitie.

Wat? Een interactieve, informele middag met veel ruimte voor jou als DRIFT-alumnus, je ervaringen en je groeivraag

Wanneer? Donderdagmiddag 7 december 2017 van 12.30 – 17.00

Waar? Provinciehuis te Zwolle

Wie? De middag is bedoeld voor alle DRIFT-alumni met interesse in de energietransitie. Dat wil zeggen: je volgde in de afgelopen jaren de masterclass Transitiemanagement, Societal Transitions, Versnelling van de Energietransitie, Sociale Innovatie of Voedseltransitie, de Transitie 4-Daagse, de leergang Transitiemanagement in het Sociaal Domein,  of – niet te vergeten- één van onze vele in-companytrainingen en je bent werkzaam of geïnteresseerd in de energietransitie of aanverwante sectoren, systemen of domeinen.

Het programma:

  • Om 12.30 ben je welkom voor een kop koffie en een hernieuwde kennismaking
  • Van 13.00 tot 14.00 werpen we aan de hand van de meest actuele maatschappelijke, technische, economische en ontwikkelingen een gezamenlijke blik op de energietransitie.
  • Van 14.00 tot 16.30 is er een open space: een georganiseerde chaos waarin je zowel je eigen vraagstuk kan inbrengen, als kan meedenken en meeleren met de vraagstukken van anderen.

Tussendoor zorgen we voor veel ruimte om elkaar te ontmoeten en we sluiten de dag natuurlijk af met een borrel.

Klinkt dat goed? Je kunt je via deze link aanmelden – het liefst voor 14 november, dan weten we op tijd voor hoeveel mensen we koffie mogen zetten!

Heb je een vraag, een opmerking of iets dat je wil inbrengen op de bijeenkomst? Mail ons op transitionacademy@drift.eur.nl.