agenda

Kom naar het ACCEZ online Kenniscafé Duurzame Identiteit

28 mei, 2020

 
Wie is er niet voor een circulaire economie? Toch verschillen we in aanpak: ga je voor hightech of zo natuurlijk mogelijk? En leid je, of volg je liever? Dat is je duurzame identiteit! Praat 28 mei hierover mee met DRIFT-onderzoeker Annelli Janssen in het ACCEZ Online Kenniscafe.
 
In de transitie naar een circulaire economie spelen identiteiten een rol. Hoe kijk je naar jezelf, je bedrijf en de wereld om je heen? Ofwel; wat is jouw duurzame identiteit?
 
ACCEZ-onderzoeker Annelli Janssen van DRIFT onderscheidt op basis van wetenschappelijk onderzoek vijf profielen en hun bijdrage aan de versnelling naar een circulaire economie.
 
Op donderdag 28 mei vanaf 15.00 tot 17.00, nodigen we ondernemers, beleidsmakers, onderzoekers en anderen die zich bezighouden met de transitie naar een circulaire economie uit voor een Zoom-sessie over duurzame identiteit. Welk profielen zijn er en welke past jou het beste? Denk mee met de onderzoekers: kunnen we indicatoren toevoegen of wegen sommige kenmerken bij jou veel zwaarder dan andere? En hoe kunnen we inzichten in onze Duurzame ID’s  gebruiken bij toekomstige transitie-opgaven?
 
Meepraten?
Klik hier om je in te schrijven.