onderwijs op maat

wat we nog meer
voor je kunnen doen

ga naar de academy

De DRIFT Transition Academy komt naar je toe! Als je denkt dat jouw organisatie baat heeft bij de kennis en praktijkervaring uit ons actie-onderzoek: wij bieden op maat gemaakte transformatieve leertrajecten aan, op locatie of online.

 

Een opleiding op maat is een leerproces dat je met je collega’s en/of mensen uit jouw netwerk doorloopt. Zo krijg je samen een nieuwe kijk op de rol en verantwoordelijkheid van je organisatie, en versterk je jullie vermogen op maatschappelijke transities te begrijpen en bij te sturen. In ons onderwijs op maat, kies je zelf de…

  • Inhoud. Transitiedynamiek laat zich ontrafelen via frameworks, praktische hulpmiddelen en kritische reflectie. De inhoud sluit aan op jouw wensen.
  • Duur. Opfriscursus van een middag, een meerdaagse sessie of een volledig programma uitgespreid over meerdere maanden? Qua timing kan er heel veel!
  • Bemensing. Zoek je inspiratie uit academische hoek of ga je liever in zee met meer praktijkgeorienteerde transitie-experts? Onze DRIFTers en gastdocenten zijn er in alle soorten en maten.
  • Locatie. Aan de slag op jullie kantoor, of liever nieuwe energie opdoen op een onverwachte plek? De keuze is aan jou!

We hebben veelvuldig samengewerkt met (lokale) overheden in binnen- en buitenland, met bedrijven en organisaties in domeinen als gezondheidszorg, onderwijs, waterbeheer, de bouw en de culturele sector, en met verschillende instituten zoals het IRTA-onderzoeksinstituut in Barcelona.

Een voorbeeld – na samenwerking in stadsdeel Tilburg Noord, stelde de gemeente ons de vraag: kunnen we niet andere mensen die aan onze stad werken verbinden aan het transitiegedachtengoed? Daarvoor ontwikkelden wij een 5-daagse masterclass voor Tilburgse stadmakers: bewoners, welzijnswerkers, ambtenaren en architecten.

Ook zoiets organiseren? Neem contact op met Serf.

wat we nog meer
voor je kunnen doen

ga naar de academy