advies

waardevolle ondersteuning om transities te leren begrijpen en beïnvloeden

Wij helpen je verder

DRIFT kan jou en jouw organisatie ondersteunen met advies en strategische interventies. Vind jij het ook tijd om je rol in transities beter te begrijpen en te gaan werken aan duurzame en rechtvaardige alternatieven op de status quo? Wij helpen je verder!

Het zit in ons systeem om de maatschappij duurzamer en rechtvaardiger in te richten. Daarvoor werken we samen met allerlei soorten organisaties die worstelen met complexe problemen in hun domein of sector.

Of het nou gaat om de druk op de zorg, de rol van landbouw in biodiversiteit of de grote potentie van decentrale duurzame energie – wij loodsen je door zulke transitiedynamiek heen, inclusief alle schokken en kansen die daarbij komen kijken.

De herkenning, dat je niet de enige bent die tegen bepaalde barrières aanloopt, is heel veel waard.

Onze aanpak

Ons werk bestaat uit analyse en co-creatie met bedrijven, overheden en andere organisaties. Zo komen we samen tot uitkomsten die direct in de praktijk kunnen worden gebracht en transities versnellen. Onze aanpak is zowel wetenschappelijk als praktisch: DRIFT bestaat uit actie-onderzoekers met parate kennis van transitie-management, transitiewetenschap en aanverwante vakgebieden, en heel veel praktijkervaring.