Transition Academy team

 

De Transition Academy brengt experts op het gebied van transities bijeen, met een veelkleurige achtergrond aan ervaring en kennis. Veel van onze docenten en trainers, of ze nu werkzaam zijn bij DRIFT of elders, zijn tegelijkertijd actief als onderzoeker, adviseur en/of in de praktijk.

 

 

Geaffilieerde gastdocenten 

Veel van onze cursussen worden ontwikkeld en uitgevoerd in samenwerking met transitiewetenschappers en praktijkdeskundigen van verbonden aan verschillende organisaties. Geaffilieerde docenten en trainers zijn mensen met wie we structureel samenwerken in ons cursusaanbod. Ze brengen specifieke experise, praktijkervaring en een passie voor lesgeven op thema’s zoals de geschiedenis van transities, de voedseltransitie, transitiecoaching en meer. Zie de overzichtspagina voor een indruk van de verbonden docenten.

 

Partner organisaties

Naast individuele samenwerking met onderzoekers en praktijkdeskundigen, werken we ook samen met organisaties en opleidingsinstituten. Ieder van hen brengt specifieke kennis en capaciteit mbt tot inhoud, logistiek, PR en organisatorische ondersteuning.

 

Knowledge about transitions is not ready made but always in the making. The Transition Academy is a place for the co-production of such knowledge by sharing ideas and experiences.  –  Flor Avelino, Former Academic Director TAC

 

Kernteam

De academische kwaliteit en professionaliteit van de Transition Academy wordt gewaarborgd door een toegwijd team van academische en organisatorische professionals: