Wil jij het verschil maken in transities naar een meer duurzame en rechtvaardige samenleving? Wil je echt transformatief te werk gaan, maar weet je niet waar je moet beginnen? Aan de DRIFT Transition Academy kun je online en op locatie onderwijs volgen waarmee je radicale verandering leert begrijpen en bijsturen.
 
 
De Transition Academy is de onderwijstak van DRIFT. Hier zetten we ons toonaangevende actie-onderzoek om in Nederlands- en Engelstalig onderwijs over transities naar duurzaamheid en rechtvaardigheid. Wat zijn dat, maatschappelijke transities? En hoe kun je ze bijsturen? In onze open opleidingen en onderwijs op maat nemen DRIFTers en andere experts je mee in transities in energie, mobiliteit, landbouw, gezondheidszorg en vele andere domeinen.
 
Tijdens onze opleidingen bouw je een netwerk op van transitie-georiënteerde professionals, je mede-deelnemers. Van hen kun je minstens zoveel leren als van de experts en de plenaire activiteiten, ook nadat jullie traject officieel is afgelopen. Daarom bieden we in ons onderwijs altijd de ruimte om op je eigen ervaringen en casussen te reflecteren, en faciliteren we peer-to-peer uitwisseling met andere deelnemers.
 
Wat vonden deelnemers van de Transition Academy in 2021?

 
Zo kun je met ons aan de slag:
 
Schrijf je in voor een opleiding
 
Ontdek ons aanbod op maat
 
Download onze brochure
 
Bekijk onze leerfilosofie
 
 
Bij de Transition Academy vinden we dat aan leren over transities niet altijd een prijskaartje hoeft te hangen. Daarom biedt DRIFT ook verschillende gratis evenementen en wildcard-plekken voor opleidingen aan, en kun je ons allerlei leervragen stellen in ons transitie-spreekuur. Hou hiervoor onze DRIFT agenda & nieuws in de gaten, of volg ons op social media. 
 
Neem voor vragen over ons onderwijs contact op met transitionacademy@drift.eur.nl. Wij streven ernaar binnen 3 werkdagen te reageren.
 
Tot ziens bij de DRIFT Transition Academy!
 
Tineke den Dekker & Serf Doesborgh
 

 
Voor ons onderwijs zijn algemene voorwaarden opgesteld en er is een klachtenprocedure. Klik hier voor meer informatie.