nieuws

Aanmelding wildcard Versnelling van de Energietransitie gestart!

7 juli, 2021

 
Je kunt je tot 13 september aanmelden voor één van de twee wildcards voor de masterclass Versnelling van de Energietransitie 2021-2022! De wildcards bieden gemotiveerde veranderaars de kans om kosteloos deel te nemen. Zet jij je in voor diversiteit, rechtvaardigheid en inclusiviteit in de energietransitie en kan je de deelnamekosten niet zelf dekken? Meld je dan nu aan!
 
DRIFT’s Transition Academy heeft als doel mensen met verschillende achtergronden te verbinden en te betrekken. Wij geloven dat diversiteit de transitie naar een duurzame samenleving mogelijk maakt en versnelt. Maar het kwalitatieve transitieonderwijs heeft kosten die niet iedereen kan dragen.
 
Om deelname voor iedereen bereikbaar te maken, geven wij twee WildCards weg t.w.v. €3.229,-, waarmee twee voorlopers kostenloos kunnen deelnemen aan de Masterclass Versnelling van de Energietransitie. In voorgaande jaren kwamen Wildcard-winnaars onder meer uit lokale energiecoöperaties en duurzame start-ups.
 
Ben jij een startende ondernemer, vrijwilliger bij een energiecoöperatie, bezig met een nieuwe carrière, of op een andere manier aan het pionieren en innoveren voor de energietransitie? Vertel ons waarom jij deze WildCard voor de Masterclass nodig hebt en misschien krijg jij wel de kans om deel te nemen aan deze inspirerende leerervaring!
 
De energietransitie & sociale vraagstukken
Net als vorig jaar willen we in 2021 extra aandacht geven aan de sociale kant van de energietransitie. Daarom doen we een oproep aan initiatiefnemers van projecten en experimenten die zich inzetten voor thema’s als het bestrijden van energie-armoede, inclusiviteit en diversiteit in het klimaatdebat. Een duurzame toekomst kan niet alleen zijn weggelegd voor de rijke, hoogopgeleide minderheid. Heb je goede ideeën hierover? Schrijf je in voor de Wildcard!
 
Aanmelding Wildcard Versnelling van de Energietransitie.
>>> Schrijf je in via dit formulier <<<
 
Let op: Aanmelden voor de WildCards kan tot en met 13 september. Verder vind je in deze brochure meer informatie.