nieuws

Aanmelding Wildcard Versnelling Energietransitie gestart!

17 december, 2019

 
Je kunt je nu aanmelden voor één van de twee Wildcards voor de masterclass Versnelling van de Energietransitie 2020! De Wildcards bieden gemotiveerde veranderaars de kans om kosteloos deel te nemen. Zet jij je in voor diversiteit, rechtvaardigheid en inclusiviteit in de Energietransitie en kan je de deelnamekosten niet zelf dekken? Meld je dan nu aan!
 
De aanmelding voor de WildCards 2020 is helaas gesloten. Je kunt je nog wel aanmelden voor reguliere deelname! Kijk voor meer informatie op onze cursuspagina.
 
DRIFT’s Transition Academy heeft als doel mensen met verschillende achtergronden te verbinden en te betrekken. Wij geloven dat diversiteit de transitie naar een duurzame samenleving mogelijk maakt en versnelt. Het kwalitatieve transitieonderwijs dat wij bieden gaat echter gepaard met een prijs die voor sommigen minder toegankelijk is. Om deelname voor iedereen bereikbaar te maken, geven wij twee WildCards weg t.w.v. €3.229,-, waarmee twee voorlopers zonder kosten kunnen deelnemen aan de Masterclass Versnelling van de Energietransitie. In voorgaande jaren kwamen Wildcard-winnaars onder meer uit lokale energiecoöperaties en duurzame start-ups.
 
Ben jij een startende ondernemer, vrijwilliger bij een energiecoöperatie, bezig met een nieuwe carrière, of op een andere manier aan het pionieren en innoveren voor de energietransitie? Vertel ons waarom jij deze WildCard voor de Masterclass nodig hebt en misschien krijg jij wel de kans om deel te nemen aan deze inspirerende leerervaring!
 
De energietransitie & sociale vraagstukken
Net als vorig jaar willen we in 2020 extra aandacht geven aan de sociale kant van de energietransitie. Daarom doen we een oproep aan initiatiefnemers van projecten en experimenten die zich inzetten voor thema’s als het bestrijden van energie-armoede, inclusiviteit en diversiteit in het klimaatdebat. Een duurzame toekomst kan niet alleen zijn weggelegd voor de rijke, hoogopgeleide minderheid of ten koste gaan van. Heb je goede ideeën? Schrijf je in voor de Wildcard!
 
Aanmelding Wildcard Versnelling van de Energietransitie.
De aanmelding voor de WildCards 2020 is helaas gesloten. Je kunt je nog wel aanmelden voor reguliere deelname! Kijk voor meer informatie op onze cursuspagina.