Course

Transitiemaker Training

11 Mar, 2022 - 08 Apr, 2021

 
Met deze unieke training kun je aan de start van je carrière al de skills, theorie en praktijkervaring opdoen om transities naar duurzaamheid en rechtvaardigheid te versnellen.
 
Unieke skills & kennis
Transities in duurzame energie, circulaire economie of mobiliteit worden steeds complexer én belangrijker. Wij (SustainableMotionSquarewise en DRIFT) geloven in de veranderkracht van jonge werknemers. Daarom willen wij jou bewapenen met skills & kennis om je eigen rol in transities te bepalen. Maak jezelf onmisbaar als transitiemaker: ontwikkel de noodzakelijke transitieskills, verken praktijkcasussen en ontdek de meeste relevante transitietheorie. Je kunt je nu aanmelden voor de editie van maart 2022.
 
Jouw resultaat
Wanneer je de training helemaal hebt doorlopen, mag je jezelf een transitiemaker noemen. Dan:

  • Ken je de basisprincipes van transitietheorie 
  • Kun je de theorie in de praktijk toepassen 
  • Heb je de noodzakelijke vaardigheden ontwikkeld 
  • Kun je deze in je eigen situatie toepassen

 
Of je nu zelf een actieve rol aanneemt of het management gaat adviseren, jij bepaalt zelf hoe jij je nieuwe skills & kennis inzet. Dankzij alle nieuwe inzichten word je een serieuze gesprekspartner en maak jij jezelf onmisbaar binnen je organisatie in deze veranderende maatschappij.
 
Nog niet zoveel werkervaring, wel veel ambitie
Deze training is speciaal voor young professionals die zich willen ontwikkelen op het gebied van transitieskills en theorie aan de hand van praktijkcasussen. Of je nu bij een MKB, corporate, adviesbureau of overheid werkt, of ‘in between jobs’ bent, deze training is voor iedereen relevant.

  • Heb je maximaal 5 jaar werkervaring?
  • Ben je jonger dan 35 jaar?
  • En wil jij een transitiemaker worden?

 
Plan van aanpak
In vier interactieve dagen ga je samen met zo’n 20 andere ambitieuze young professionals aan de slag met de meest relevante transitietheorie en praktijkcasussen en ontwikkel je de noodzakelijke skills.
 

 
Iets voor jou?
Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Kosten van deelname zijn €2.750. Op transitiemaker.nl kun je je inschrijven.