agenda

Webinar ‘Welcome Transition Twenties’

12 Mar, 2021

 
In the fall of 2021, DRIFT and Bopro are offering the masterclass ‘Ruimte in Transitie’, a unique 6-day programme for driven entrepreneurs, spatial planners and policyworkers from Flanders. As a teaser we are hosting a free webinar around this theme on Friday 12 March from 14:00-16:00 CET. Sign up now!
 
(the rest of this article and the webinar are in Dutch)
 

Ruimte speelt een centrale rol in deze transities: het is de plek waar vervoer, wonen en werk samenkomen. Dus wie wil bouwen aan een eerlijkere en duurzamere samenleving, kan niet om publieke en private ruimte heen.
 
Daarom organiseren wij de 6-daagse masterclass Ruimte in Transitie – het eerste en enige programma op dit vlak in Vlaanderen – waarin jij ontdekt hoe je het thema ‘ruimte’ op kan schudden in jouw werkveld.
 
Echter, vanwege de aanhoudende onvoorspelbaarheid van het coronavirus en haar varianten zijn we genoodzaakt de in maart geplande masterclass Ruimte in Transitie te verplaatsen naar het najaar.
 
Om het wachten niet te lang te maken, krijg je alvast een voorproefje op vrijdag 12 maart van 14:00-16:00. Dan nemen Derk Loorbach en Dirk van de Poel je tijdens  de gratis webinar ‘Welcome transition twenties’ op sleeptouw door het transitielandschap.
 
Inschrijving
Inschrijven is gratis en kan te allen tijde. Gebruik daarvoor dit formuliertje.