agenda

Question hour: Accelerating the energy transition

02 Jun, 2023

 
As DRIFT, we’re noticing that changemakers in the energy transition are currently facing challenges that we could only dream of years ago – or that kept us up at night. In this question hour, you get to ask transition experts Gijs Diercks and Noortje Flinkenflögel all sorts of questions about the energy transition in general and our course Versnelling van de Energietransitie in particular.
 
(the rest of this page and the event itself are in Dutch)
 
>>> Meld je hier aan voor het vragenuur <<<
 
De denkwijzen en skills die nodig waren om de energietransitie tot hier te brengen zijn niet voldoende voor de opgave die nu voor ons ligt. Daarom dat DRIFT zich met onderzoek, onderwijs en advies blijvend inzet in de energietransitie. Onder andere door van 20 september tot 29 november 2023 weer de opleiding Versnelling van de Energietransitie aan te bieden.

In onderstaande video ontdek je in 9 minuten hoe wij de staat van de energietransitie zien, welke uitdagingen om aandacht schreeuwen, en hoe ons onderwijs daarop aansluit.

Wil je graag in gesprek met DRIFTers Gijs Diercks en Noortje Flinkenflögel over uitdagingen als groeipijn, integraal werken, afbraak en rechtvaardigheid in de energietransitie? Of overweeg je je in te schrijven voor onze opleiding? Dan is dit je kans om al je vragen, twijfels en ideeën met ons te delen. We hopen op een goed gesprek!

>> Klik hier om je in te schrijven voor het vragenuur <<<

… en klik hier voor meer informatie en inschrijving voor de opleiding.