agenda

Intervisiebijeenkomst Alumni

11 Oct, 2018

Hoe zorgen we ervoor dat alle betrokkenen de waarde van de beoogde transitie inzien en daar vol enthousiasme aan mee gaan werken? Deze vraag bespreken we tijdens de eerste Zuid-Nederlandse intervisiebijeenkomst voor DRIFT-alumni, die plaats vindt op 11 oktober. Meld je nu aan!

Organisatoren Maaike Rotteveel en Guido Boosten:
“Tijdens onze masterclasses hebben we geleerd dat het verbinden van de olievlekjes nodig is om tot een zichzelf versterkend ecosysteem te komen. Dat begint met contact leggen, mensen ontmoeten, leren uit de praktijk. Daarom willen we andere alumni graag uitnodigen voor deze aftrap en planten we daarmee het zaadje om hier iets periodiek van te maken. Zie het als een soort inhoudelijke businessclub van gelijkgestemden die graag voorop lopen om de wereld een beetje mooier te maken. We beginnen bij WC-papier. Waar kan het dan wel niet eindigen?”

Hoe ziet de ochtend er uit?

  • 08:30 – 09:00 uur:  Ontbijt mét hersenkraker
  • 09:00 – 09:45 uur: ‘Het antwoord op de niet gestelde vraag’ (WEPA Nederland)
  • 09:45 – 10:30 uur: Hoe krijgen we de markt in beweging voor de kringloopeconomie? (WEPA Nederland)
  • 10:30 – 11:45 uur: Koffiebreak en Open Space: breng je eigen concrete vraagstuk in
  • 11:45 – 12.00 uur:  Afsluiting, rondvraag en vervolgafspraak

Heb je een relevante casus rondom het thema? Tijdens de Open Space krijg je de ruimte om met een kleinere groep de diepte in te gaan. Heb je zelf geen concrete casus, dan zet je jouw expertise in voor de groep.

Meedoen?
Deelname is kosteloos. Wat we van jou verlangen is dat je de uitnodiging accepteert door je aan te melden, 11 oktober op tijd vertrekt om er om half negen te zijn en er vooral zin in hebt om gelijkgestemden te sparren. WEPA zorgt voor de gastvrijheid en DRIFT sponsort het ontbijt.

Wil je er bij zijn?
Mail dan vóór 21 september je naam en telefoonnummer naar Maaike Rotteveel. Je ontvangt dan van ons een bevestiging. Er zijn 20 plekken, dus wees er snel bij!