agenda

Architecten gezocht: beeld als verleiding of oplossing

14 Sep, 2018

Energiebesparing biedt kansen voor een ingrijpende woningverbetering. Kan de architect de regisseur zijn die eisen, wensen, adviezen en belangen herleidt tot een beeld? In het vijfde college van de reeks Energietransitie als kans voor de bestaande stad gaan we onder leiding van Rick Wessels op deze vragen in.

College- en discussiereeks
Deze bijeenkomst maakt onderdeel uit van een reeks van 7 open toegankelijke bijeenkomsten verspreid over 2018, rondom het thema Energietransitie als kans voor woningverbetering. De reeks wordt georganiseerd door Metropoolregio Rotterdam-Den Haag en DRIFT’s Transition Academy.
Iedere bijeenkomst zal een deskundige uit de praktijk een (deel)thema uitlichten. Aansluitend hieraan is er een lunch en mogelijkheid tot een verdiepende, gefaciliteerde discussie. Lees meer over de reeks.

Voor wie?
De transitieopgave binnen de bestaande bouw vraagt om samenwerking tussen veel verschillende partijen. Ben jij een stedenbouwkundige, architect, ambtenaar, ondernemer of beheerder die graag meedenkt over de effecten van de energietransitie op de gebouwde omgeving en jouw rol in deze maatschappelijke opgave? Meld je dan voor de reeks of voor afzonderlijke bijeenkomsten.

Aanmelden
Ben je geïnteresseerd in deelname? Meld je hier aan aan voor deze bijeenkomst of voor de gehele reeks. Voor vragen of opmerkingen kun je mailen naar coördinator Mimi Slauerhoff.